Tiepalvelu Iitti – apua jopa 40-55 minuutissa

Soita 03 730 3700

Tiepalvelu IItissä nopeasti. Soita Hinauspalvelu T.Virtasen ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava REDGO Lahden tiepalvelun ammattilainen
Saat tekstarilla linkin, jonka kautta voit seurata tilauksen etenemistä
Varmistamme, että päiväsi jatkuu helpottuneena

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hinauspalvelu T.Virtasen 24h numeroon 03 730 3700 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön ja mitä se korvaa.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 03 730 3700 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hinauspalvelu T.Virtasen kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Lahden ja Päijät-Hämeen korjaamot.

Näin pyydät tiepalvelun nopeasti apuun IItissä

Tiepalvelun tilaaminen IItissä on helppoa ja yksinkertaista. Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen päivystää 24h numerossa ☎ 03 730 3700 tai tee 📱 nettitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun IItissä noin 40-55 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Iitin alueella

Lahden Hinauspalvelu on luotettava tuki Iitissä, tarjoten nopeaa apua autoilijoille kaikenlaisissa liikennehäiriöissä. Olemme aina valmiina vastaamaan yhteen puhelinsoittoon, ja apumme saapuu paikalle ripeästi.

Erityisesti kesäisin tuomme avun autoilijoille Iitin kauniissa ympäristöissä, kuten Kymijoen maisemissa, upeilla vesistöillä ja viehättävillä kyläteillä. Lahden Hinauspalvelu tarjoaa apua myös suosituilla matkailukohteilla, kuten historiallisella keskustalla ja alueen luonnonkauniilla reiteillä.
Meillä on laaja osaaminen erilaisten auto-ongelmien ratkaisemisessa, oli kyseessä sitten tyhjentynyt akku, puhjennut rengas tai lukittu auto. Asiantuntevat tiimimme varmistavat, että matkasi Iitissä jatkuu mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Lahden Hinauspalvelu tunnetaan asiantuntemuksestaan ja kokeneiden ammattilaisten kyvystä ratkaista erilaisia liikenteeseen liittyviä pulmia.
Olemme tuttu näky Iitin alueella, ja paikallinen tuntemuksemme helpottaa avun saantia nopeasti eri puolilla Iittiä. Palvelumme on suunniteltu kattavasti myös raskaan kaluston tarpeisiin, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme monipuolisesti ja tehokkaasti.

Tiepalvelua IItissä tarvitaan usein näissä tilanteissa:

  • auto ei käynnisty
  • auton akku on tyhjentynyt
  • auton rengas on puhki tai rikki
  • polttoaine on lopussa
  • auton avaimet ovat sisällä lukitussa autossa
  • autoon on tankattu väärää polttoainetta

Hinauspalvelu T. Virtasen tiepalveluautot ovat liikkuvia korjaamoja, jotka tarjoavat apua tien päällä milloin tahansa ja missä tahansa. Pienempien hinaustarpeiden, kuten apuvirran antamisen, renkaanvaihdon tai paikkaamisen, lisäksi nämä tiepalvelupakettiautot mahdollistavat monipuoliset korjaustoimenpiteet suoraan paikan päällä.

Käytössämme olevat autot, kuten Nissan King Cab soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tilanteisiin, mukaan lukien parkkihallit ja maastokeikat. Varustukseen kuuluu 3.6 tonnin hydraulinen vinssi, joka on ihanteellinen kelirikkoajan ylösvetoihin ja monipuoliset välineet erilaisten hinaustilanteiden ratkaisemiseksi.

Toinen vaihtoehtomme, Man TGL 12.220 2014 -lavahinausauto, mahdollistaa kahden auton kuljetuksen ja sisältää tarvittavat työkalut renkaiden vaihtoon, lukittujen ovien avaamiseen ja apuvirtamahdollisuuksiin. Joustavat ja käytännölliset tiepalveluautomme ovat suunniteltu tekemään pienet korjaukset nopeasti ja vaivattomasti suoraan asiakkaan luona.

Tiepalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 03 730 3700 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 120 €)

Tiepalvelun hinta Lahdessa ja Päijät-Hämeessä alkaen 120 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso tiepalvelun hinta tai soita 03 730 3700

Tiepalvelu IItissä kaikille ajoneuvoille

Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että tiepalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Lahdessa ja Päijät-Hämeessä sinua auttaa 8 Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 8 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Iitin alueella.

Toiminta-alue

Lahti Asikkala Hollola Kärkölä Orimattila Padasjoki Nastola Vääksy Sysmä Heinola Hartola Vuolenkoski Iitti Lammi Hämeenkoski Tuulos Mäntsälä

Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen alueella sinua palvelevat

Person placeholder
Kalle
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Olli
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Nino
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Miika
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Sami
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Santeri
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English

Falck Lahti on nyt nimeltään REDGO

Falck on ollut suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Nyt olemme REDGO. Liikkumisen monimutkaistuessa ja pirstoutuessa oli aika rakentaa uusi brändi, joka yksinkertaistaa palveluita ja täyttää suomalaisen toiveet helposta asioinnista.

Miksi muutos tapahtui?

REDGO viestii muutosmatkasta, jolla olemme. Norjalainen Gjensidige osti aiemmin tänä vuonna Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Falckista tuli siten REDGO.

Mitä uusi nimi tarkoittaa?

Nimi REDGO viittaa tunnistettavaan punaiseen väriin sekä liikkeeseen. Nimen valinta on tehty perusteellisen prosessin jälkeen. REDGO on helppokäyttöinen nimi ja toimii kaikissa toimintamaissamme, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Muuttuuko jokin asia käytännössä?

Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen (REDGO Lahti) palvelee samalla konseptilla, työntekijöillä ja ystävällisellä asenteella kuin ennenkin. Suurimman muutoksen huomaat ajoneuvojen uusissa teippauksissa.