Raskaan kaluston hinaus

Raskas kalustomme hinaa traktoreita, kuorma-autoja, rekka-autoja, linja-autoja, työkoneita, veneitä sekä perävaunuja. Myös tielle- ja irtivedot ja muut vinssaukset.

Hinauspäivystys 24h vuoden jokaisena päivänä. 24/7 hinauspalvelumme päivystää iltaisin, viikonloppuisin ja öisin aina vähintään kahdella autolla

Alueenamme on Päijät-Häme: Lahti ympäryskuntineen, Nastola, Hollola, Asikkala ( ja  kuntakeskus Vääksy), Padasjoki, Sysmä, Heinola, Hartola, VuolenkoskiIitti, Lammi, Hämeenkoski sekä Tuulos. Lahden eteläpuolella toimimme mm. Kärkölässä, Mäntsälässä sekä Orimattilassa.

Onko sinulla vakuutus?

Halutessasi pystymme tarkistamaan vakuutusturvasi rekisteritunnuksen perusteella.

Hinausvakuutus (tai autopalveluvakuutus) korvaa hinauksen/tiepalvelun.

Meillä on sopimushinnat useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Laskutamme hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti. Lisäksi voimme laskuttaa suoraan leasing-yhtiöitä.

 

Kalustoamme :

Scania 113 6×2

Raskaankaluston hinausautollamme pystymme tarjoamaan hinaus- ja tiepalveluita myös kaikelle raskaalle kalustolle. Auton varustukseen kuuluu mm. 2x 20 tonnin vinssit, paineilma laitteet, hyvät tukijalat koviin veroihin sekä hinauspuomi jonka nostokyky riittää myös uusien mittojen ja massojen mukaisiin ajoneuvoyhdistelmiin.

 

Suuremmat operaatiot suoritamme yhteistyössä Hinaus Anderssonin kanssa.

Jään läpi pudonneet ja maastoon vajonneet saadaan myös nostettua.

Vaativiin tilanteisiin löytyy yksikkö matalapaine nostotyynyjä.

Lisäksi :

  • Onnettomuuspaikkojen raivaus ja siivous
  • Kuormien purut
  • Liikenteenohjaus
  • Nostot

 

 

 

Man TGM 15.250 2013

Lavahinausauto, jossa pitkä lava ja nostohaarukka toisen auton kuljettamiseen. Tässä autossa varusteena kaksi vinssiä, hydrauliset tukijalat, kantavuus 6100kg, paineilmalaitteet sekä mahdollisuus antaa 12v ja 24v apuvirtaa. Tämän auton kyytiin saa kaikki henkilöautoista pieniin kuorma-autoihin, traktorit, työkoneet ja esim. sprinter-bussit sekä suuremmatkin matkailuautot.