Hinauspalvelu Mäntsälä – apua jopa 35-50 minuutissa

Soita 03 730 3700

Hinauspalvelu Mäntsälässä nopeasti. Soita Hinauspalvelu T.Virtasen ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava REDGO Mäntsälän hinauspalvelun ammattilainen
Ympärivuorokautinen ja ammattitaitoinen hinaus- ja tiepalvelu
Laaja toiminta-alue ja erikoisosaaminen (parkkihallit, mökit)

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hinauspalvelu T.Virtasen 24h numeroon 03 730 3700 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön ja mitä se korvaa.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 03 730 3700 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hinauspalvelu T.Virtasen kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Lahden ja Päijät-Hämeen korjaamot.

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Mäntsälässä

Hinauspalvelun tilaaminen Mäntsälässä on helppoa ja yksinkertaista. Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen päivystää 24h numerossa ☎ 03 730 3700 tai tee 📱 nettitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Mäntsälässä noin 35-50 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Mäntsälän alueella

Hinauspalvelu T. Virtanen auttaa sinua silloin, kun autosi ei toimi. Meillä on apua tarjolla ympäri vuorokauden, aina kun tarvitset. Käytämme moderneja hinausautoja, jotka voivat auttaa kaikenkokoisia autoja. Palvelumme kattavat kaiken renkaanvaihdosta moottoripyörien hinaukseen ja raskaan kaluston avustuksiin.

Olemme erikoistuneet avustamaan myös hankalissa paikoissa, kuten parkkihalleissa ja mökeillä. Kuljettajamme ovat kokeneita ja tuntevat autonsa hyvin, mikä varmistaa turvallisen ja tehokkaan avun. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja haluamme tehdä avun saamisesta mahdollisimman helppoa ja mukavaa kaikille asiakkaillemme.Raskaan kaluston hinaus on erikoisalaamme. Yhteistyössä Hinaus Anderssonin kanssa toteutamme suuremmat operaatiot, mukaan lukien jään läpi pudonneet ja maastoon vajonneet ajoneuvot. Vaativiin nostotilanteisiin meillä on käytössämme matalapainetyynyjä, ja pystymme suorittamaan monipuolisia tehtäviä, kuten onnettomuuspaikkojen raivauksia, kuormien purkuja, liikenteenohjausta ja nostoja.

Raskaankaluston hinausautollamme varustelutaso on huippuluokkaa. Vinssit, paineilma laitteet, vankat tukijalat ja tehokas hinauspuomi mahdollistavat monenlaiset nostot ja hinaukset. Pystymme käsittelemään myös suuria ajoneuvoyhdistelmiä uusien mittojen ja massojen mukaisesti.

Kevyen kaluston hinauspalvelumme tarjoaa käytössämme olevat erityyppiset hinausautot. Nissan King Cab 2,5 tdi Pickup 4×4 on ihanteellinen pienempiin hinaustarpeisiin, kuten parkkihalleihin ja maastoon. Varustukseen kuuluu 3.6 tonnin hydraulinen vinssi ja tarvikkeet erilaisiin hinaustilanteisiin. Man TGL 12.220 2014 -lavahinausauto puolestaan mahdollistaa kahden auton kuljetuksen, ja siinä on monipuoliset välineet renkaanvaihtoon, lukitun auton avaamiseen ja apuvirtamahdollisuudet. Loiva lastauskulma takaa vaivattoman lastauksen.

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 03 730 3700 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 120 €)

Hinauspalvelun hinta Lahdessa ja Päijät-Hämeessä alkaen 120 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 03 730 3700

Hinauspalvelu Mäntsälässä kaikille ajoneuvoille

Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Lahdessa ja Päijät-Hämeessä sinua auttaa 8 Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 8 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Mäntsälän alueella.

Toiminta-alue

Lahti Asikkala Hollola Kärkölä Orimattila Padasjoki Nastola Vääksy Sysmä Heinola Hartola Vuolenkoski Iitti Lammi Hämeenkoski Tuulos Mäntsälä

Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen alueella sinua palvelevat

Person placeholder
Kalle
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Olli
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Nino
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Miika
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Sami
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Santeri
Hinausautonkuljettaja
03 730 3700 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English

Falck Lahti on nyt nimeltään REDGO

Falck on ollut suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Nyt olemme REDGO. Liikkumisen monimutkaistuessa ja pirstoutuessa oli aika rakentaa uusi brändi, joka yksinkertaistaa palveluita ja täyttää suomalaisen toiveet helposta asioinnista.

Miksi muutos tapahtui?

REDGO viestii muutosmatkasta, jolla olemme. Norjalainen Gjensidige osti aiemmin tänä vuonna Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Falckista tuli siten REDGO.

Mitä uusi nimi tarkoittaa?

Nimi REDGO viittaa tunnistettavaan punaiseen väriin sekä liikkeeseen. Nimen valinta on tehty perusteellisen prosessin jälkeen. REDGO on helppokäyttöinen nimi ja toimii kaikissa toimintamaissamme, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Muuttuuko jokin asia käytännössä?

Lahden Hinauspalvelu T. Virtanen (REDGO Lahti) palvelee samalla konseptilla, työntekijöillä ja ystävällisellä asenteella kuin ennenkin. Suurimman muutoksen huomaat ajoneuvojen uusissa teippauksissa.