Tiepalvelu

Tiepalvelupäivystys 24h vuoden jokaisena päivänä. 24/7 tiepalvelumme päivystää iltaisin, viikonloppuisin ja öisin aina vähintään kahdella autolla.

Alueenamme on Päijät-Häme: Lahti ympäryskuntineen, Nastola, Hollola, Asikkala ( ja  kuntakeskus Vääksy) ja Orimattila. Hinaukset ja avustukset onnistuu myös suosituista mökkikunnista Padasjoelta, Sysmästä, Heinolasta, Hartolasta, VuolenkoskeltaIitistä, Lammilta, Hämeenkoskelta sekä Tuuloksesta. Lahden eteläpuolella käymme usein  Kärkölässä, Mäntsälässä sekä Orimattilassa.

Suoritamme tiepalveluja mm.  kuten:

  • ovien avaukset
  • renkaan vaihdot
  • apukäynnistykset
  • pienkorjaukset
  • apua jäätymisongelmiin
  • polttoaineen tuominen
  • väärin tankkaukset
  • tiellevedot/vinssaukset

 

Lisäksi Kuorma-autoille meillä on myös paineilmaletkun korjaustarvikkeita sekä erilaisia letkupantoja/klemmareita.

 

Onko sinulla vakuutus?

Halutessasi pystymme tarkistamaan vakuutusturvasi rekisteritunnuksen perusteella.

Hinausvakuutus (tai autopalveluvakuutus) korvaa hinauksen/tiepalvelun, ilman bonusmenetyksiä ja omavastuuta yksityishenkilöille.

Meillä on sopimushinnat useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Laskutamme hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti. Lisäksi voimme laskuttaa suoraan leasing-yhtiöitä.

 

Kalustoamme :

Renault D13 vm. 2017

Lavahinuri jolla voi hinata henkilö- ja pakettiautot, sekä pienet kuorma-autot. Tässä autossa on kaksi hydrauli toimista vinssiä, toinen lavalla ja toinen rungossa sekä hyvät tukijalat paikalla pysymisen takaamiseksi. ”Takarusetissa” mahdollisuus tuoda yksi auto (tai vaikka peräkärry) lavalla olevan lisäksi. Liukulavassa matala lastauskulma. Ajoneuvossa mahdollisuus antaa 12v ja 24v apuvirtaa. Autossa myös paineilmalaitteet esim. renkaan vaihtoon, tarvikkeet renkaan paikkaamiseen  ja välineet lukittuun autoon pääsemiseksi.

Mercedes-Benz Atego 1022 vm. 2011

Kahden auton kuljettamiseen soveltuva liukulavalla varustettu hinausauto, jossa 5,6 tonnin lavavinssi. Kantavuus riittää isoihin pakettiautoihin saakka. Tässä autossa mahdollisuus antaa 12v ja 24v apuvirtaa, paineilmalaitteet esim. renkaan vaihtoon, tarvikkeet renkaan paikkaamiseen  ja välineet lukittuun autoon pääsemiseksi.