Hinauspalvelu

Jos sinulla on ongelmia ajoneuvosi kanssa, soita meille: me hoidamme ajoneuvosi korjaamolle.
Meiltä saat nopean ja asiantuntevan hinauspalvelun tilanteeseen kuin tilanteeseen yli 25 vuoden kokemuksella.

Hinauspäivystys 24h vuoden jokaisena päivänä. 24/7 hinauspalvelumme päivystää iltaisin, viikonloppuisin ja öisin aina vähintään kahdella autolla

Alueenamme on Päijät-Häme: Lahti ympäryskuntineen, Nastola, Hollola, Asikkala ( ja  kuntakeskus Vääksy) ja Orimattila. Hinaukset ja avustukset onnistuu myös suosituista mökkikunnista Padasjoelta, Sysmästä, Heinolasta, Hartolasta, VuolenkoskeltaIitistä, Lammilta, Hämeenkoskelta sekä Tuuloksesta. Lahden eteläpuolella käymme usein  Kärkölässä, Mäntsälässä sekä Orimattilassa.

Suoritamme kaikki hinaukset moottoripyöristä raskaaseen kalustoon.

Hinaukset ja vinssaukset onnistuu myös hankalista paikoista, kuten parkkihalleista ja ahtaista mökkipaikoista. Pystymme myös kuljettamaan autot joissa pyörät lukossa, autot joihin ei pääse sisälle, autot ilman renkaita, palaneet autot, suljetun pesukadun lävitse ajetut autot, näyteikkunasta kahvilaan ajetut autot, katollaan olevat autot, moottoritien kaiteella katollaan olevat autot, jne.

 

Eikö ole vakuutusta? Pitäisikö auto silti hinata?  Ei hätää: soita 0400 503 700 ja kysy tarjous. Mikäli ei ole kiireellinen hinaus, kannattaa soittaa ja kysyä hyvissä ajoin: näin pystymme tarjoamaan edullisemman hinnan.

 

Onko sinulla vakuutus?

Halutessasi pystymme tarkistamaan vakuutusturvasi rekisteritunnuksen perusteella.

Hinausvakuutus (tai autopalveluvakuutus) korvaa hinauksen/tiepalvelun, ilman bonusmenetyksiä ja omavastuuta yksityishenkilöille.

Meillä on sopimushinnat useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Laskutamme hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöstä vakuutusehtojen mukaisesti. Lisäksi voimme laskuttaa suoraan leasing-yhtiöitä.

Kalustoamme :

Nissan King Cab 2,5 tdi Pickup 4×4 vm. 2006

Pieni hinausauto, jolla pääsee parkkihalleihin sekä maastoon. Paras auto kelirikkoajan ylösvetoihin peilijäisille teille, sekä esim. parkkihalleihin.

3.6 tonnin hydraulinen vinssi pitkällä 65m vaijerilla, tukijalat ja ”rusetti” hinaukseen. Päällirakenne kotimaista laatutyötä Kuusmetilta.

 

Man TGL 12.220 2014

Lavahinausauto, jossa kahden auton kuljetusmahdollisuus, kaksi hydraulivinssiä ja hydrauliset tukijalat. Tässä autossa myös paineilmalaitteet esim. renkaan vaihtoon, tarvikkeet renkaan paikkaamiseen  ja välineet lukittuun autoon pääsemiseksi sekä 12v ja 24v apuvirtamahdollisuus. Lavalle mahtuu pitkänmalliset pakettiautot. Loiva lastauskulma lavalle.