Kalusto

Kaikissa hinausautoissamme on modernit laitteet sekä kauko-ohjaus hinauslaitteisiin. Kuljettajamme ajavat pääsääntöisesti aina samaa ”omaa” hinausautoa, jonka varusteet ja laitteet kuljettaja tuntee. Tämä vähentää huomattavasti vahinkojen mahdollisuutta.

Nissan King Cab 2,5 tdi Pickup 4×4 vm. 2006

Pieni hinausauto, jolla pääsee parkkihalleihin sekä maastoon.

3.6 tonnin hydraulinen vinssi pitkällä vaijerilla sekä hinauslaitteet kotimaista laatutyötä mittatilauksena Kuusamosta Kuusmetilta.

Tällähetkellä tiettävästi Lahden seudun ainoa parkkihallihinuri.

hinausauto_2

Mitsubishi Fuso Canter vm. 2015

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen hinausauto, jolla voi kuljettaa kahta autoa samanaikaisesti. Lyhyt kokonaispituus, joten elementissään ahtaissa kaupunkipaikoissa.

Liukulavassa loiva lastauskulma ja lavalle mahtuu pitkämalliset pakettiautot, kuten MB Sprinter ja Vw Crafter.

Iveco Daily 70c17 vm. 2014

Kevyt ja taloudellinen kahden auto kuljettamiseen soveltuva hinausauto. Hinausautossa on kaksi vinssiä sekä laadukkaat Ruotsissa asennetut hinauslaitteet.

 

 

Mercedes-Benz Atego 1022 vm. 2011

Kahden auton kuljettamiseen soveltuva liukulavalla varustettu hinausauto, jossa 5,6 tonnin lavavinssi. Kantavuus riittää isoihin pakettiautoihin saakka.

20141031_144104

 

Mercedes-Benz Atego 918L vm. 2010

Lavahinuri, jolla kuljetetaan ajoneuvoja mopoista pakettiautoihin. Auto on varustettu kahdella vinssillä. Lavahinureillamme pystyy kuljettamaan kaksi autoa kerrallaan.

hinausauto_4

 

Mercedes-Benz Atego 1223 vm. 2004

Monipuolinen lavahinuri nosturilla, jolla voi hoitaa ajoneuvojen hinaukset aina pieniin kuorma-autoihin asti. Erittäin vahvat ja kestävät kotimaiset hinauslaitteet Kuusmetilta. Autossa on myös 2 vinssiä ja nosturi. Runkovinssillä on vedelty kuorma-autojakin ojista…

Hinausauto_5

 

Scania T 113 H vm. 1988 / 2018

Hinausauto raskaankaluston hinauksia ja ojastavetoja varten. Tällä saa hinattua raskaatkin rekat. Autossa on sekä 10 tonnin että 30 tonnin vinssi.

Auto on täysin läpikäyty 2018, jolloin lisättiin painolimppu keulalle ja koko auto muutenkin uusittiin.

Autossa myös työkaluja sekä esimerkiksi tarvikkeita paineilmakorjauksiin.

”Kari tykkää käydä Scanialla mettässä” – lause monelta hinausmieheltä. Varustelusta löytyy piikkiketjut renkaisiin, ja vaikka mitä muuta kivaa.