Kalusto

Kaikissa hinausautoissamme on modernit laitteet sekä kauko-ohjaus hinauslaitteisiin. Kuljettajamme ajavat pääsääntöisesti aina samaa ”omaa” hinausautoa, jonka varusteet ja laitteet kuljettaja tuntee. Tämä vähentää huomattavasti vahinkojen mahdollisuutta.

Nissan King Cab 2,5 tdi Pickup 4×4 vm. 2006

Pieni hinausauto, jolla pääsee parkkihalleihin sekä maastoon. Paras auto kelirikkoajan ylösvetoihin sekä peilijäisille teille.

3.6 tonnin hydraulinen vinssi pitkällä 65m vaijerilla, tukijalat ja ”rusetti” hinaukseen. Päällirakenne kotimaista laatutyötä Kuusmetilta.

Tällähetkellä  Lahden seudun ainoa parkkihallihinuri.

 

 

 

Iveco Daily 70c17 vm. 2014

Kevyt ja taloudellinen kahden auto kuljettamiseen soveltuva hinausauto. Hinausautossa on kaksi vinssiä sekä laadukkaat Ruotsissa asennetut hinauslaitteet.

 

 

Mercedes-Benz Atego 1022 vm. 2011

Kahden auton kuljettamiseen soveltuva liukulavalla varustettu hinausauto, jossa 5,6 tonnin lavavinssi. Kantavuus riittää isoihin pakettiautoihin saakka. Autosta saa paineilmaa, sekä mahdollisuus antaa 12v ja 24v apuvirtaa.

 

Mercedes-Benz Atego 918L vm. 2010

Lavahinuri, jolla kuljetetaan ajoneuvoja mopoista pakettiautoihin. Auto on varustettu kahdella vinssillä. Lavahinureillamme pystyy kuljettamaan kaksi autoa kerrallaan. 12v ja 24v apukäynnistykset

hinausauto_4

 

Man TGL 12.220 2014

Lavahinausauto, jossa 2 auton kuljetusmahdollisuus, 2 hydraulivinssiä, hydrauliset tukijalat, paineilmaletkukela sekä 12v ja 24v apuvirtamahdollisuus. Lavalle mahtuu pitkänmalliset pakettiautot. Loiva lastauskulma lavalle.

Renault D13 vm. 2017

Lavahinuri jolla voi hinata henkilö- ja pakettiautot, sekä pienet kuorma-autot. Hinausautossa on 2 hydraulivinssiä, toinen lavalla ja toinen rungossa sekä hyvät tukijalat paikalla pysymisen takaamiseksi. ”Takarusetissa” mahdollisuus tuoda yksi auto (tai vaikka peräkärry) lavalla olevan lisäksi. Liukulavassa matala lastauskulma. Ajoneuvossa mahdollisuus antaa 12v ja 24v apuvirtaa. Autossa myös paineilmaletkukela.

 

 

Man TGM 15.250 2013

Lavahinausauto, jossa pitkä lava ja nostohaarukka toisen auton kuljettamiseen. Hinausautossa 2 vinssin sekä hydrauliset tukijalat. Kantavuus 6100kg.  Autossa paineilmaletkukela sekä mahdollisuus antaa 12v ja 24v apuvirtaa. Lavalle mahtuu kaikki henkilöautoista pieniin kuorma-autoihin ja esim. sprinter-busseihin sekä suuriin matkailuautoihin.

Man hinausaut

 

Scania T 113 H vm. 1988 / 2018

Hinausauto raskaankaluston hinauksia ja ojastavetoja varten. Tällä saa hinattua raskaatkin rekat. Autossa on  10 tonnin ja 30 tonnin vinssi.

Auto on täysin läpikäyty 2018.

Autossa myös työkaluja sekä esimerkiksi tarvikkeita paineilmakorjauksiin.

Varustelusta löytyy piikkiketjut renkaisiin, joten hyvä liukkaille teille. ”Pienempänä” hyvä myös kelirikkoaikaan.